Like, share, en reageer!

Jij voelt je als een vis in het water in de wereld van social media en je loopt over van ideeën om onze social content te laten groeien. Ben je bedreven in het opstellen van creatieve tekst voor social posts, nieuwsbrieven of blogs, dan heeft Nacra Sailing voor jou een stageplek! Nacra Sailing is de grootste speler op de catamaran markt. Wij bouwen onder andere de Olympische catamarans, de Nacra 17.

Wat ga je doen als Content & Social Media Marketing Stagiair(e)?

Samen met de Content Marketeer bedenk en maak je content voor op onze website, social mediakanalen en nieuwsbrieven. Middels onze candidate persona’s weet je precies wat onze doelgroep wil en dit vertaal jij naar pakkende content in de breedste zin van het woord. Samen met de Content Creator verzorg jij leuke foto’s/video’s/boomerangs. Je weet precies hoe je dit op onze social media kan delen als blogs, vlogs, infographics, artikelen en interviews. Zo zorg je dat onze social mediakanalen goed gevuld worden en zelfs naar een next level worden gebracht. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een opdracht voor school uit te voeren.

Wij hebben voor jou als Content & Social Media Marketing Stagiair(e) een speciale plek in ons team waar je veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng krijgt. Je blogt en je vloged erop los. Je stelt een contentplan op voor onze social kanalen en onderhoudt deze. Je denkt mee over nieuwe artikelen en acties op onze website en social kanalen. Je schrijft teksten voor brochures, brieven en ander drukwerk, maakt nieuwsbrieven op, leert meer over candidate en buyer persona’s en hun bijbehorende journeys, je doet kennis op over inbound marketing, bedenkt samen met de content marketeer en content creator nieuwe ideeën en concepten voor de website en voor social media kanalen.

Wie ben jij?

Je beschikt over een flinke dosis schrijftalent en bent gek op social media. Ook ben je creatief, durf je out-of-the-box te denken en breng je graag nieuwe ideeën aan. Jouw karakteristieken zijn onder andere flexibel, leergierig en gedreven. Je zit in het derde of vierde jaar van een commerciële opleiding in marketing en communicatie. Je kan werken met Microsoft Office (met name Word, PowerPoint en Excel). Je hebt ervaring met WordPress, Photoshop, mailchimp en de wel bekende social media kanalen; Je bent een kei in de Nederlandse en Engelse taal en je houdt van de gezelligheid. Wat bieden wij jou? Natuurlijk ben je hier om te leren, dus die kans krijg je volop. In dit team krijg je alle ruimte om je eigen ideeën en verbeterpunten in te brengen, om vragen te stellen en je te verdiepen in onderwerpen die jij interessant vindt. Kort om dit is een uitdagende stage waarbij je veel kennis en ervaring kunt opdoen in een dynamisch bedrijf met een tof, jong gepassioneerd gedreven en gezellig team.

Dit is per direct je kans op persoonlijke ontwikkeling!

Opleidingsniveaus: MBO, HBO, universiteit
Werkuren per week: 32-40

Meer weten over de stage of Nacra Sailing stuur dan een email naar:

bob@nacrasailing.com

of bel naar

+31(0)70-3382900.

Hellingweg 108-116, 2583 DX Scheveningen

 

 

 

 

_

About Nacra Sailing
Since 1975 Nacra has always been about empowering sailors. Getting the best out of yourself and your team with Nacra supplying the equipment. Reaching new heights and pushing your boundaries. That’s Nacra Sailing! Nacra & Performance Sails are based in The Netherlands. Our Dutch company took over the original Nacra factory (Santa Ana, California) in 2007 with all its rights concerning the brand Nacra. Nacra has been originally founded in 1975 and draws its knowledge therefore from a long history of building and supplying catamarans to the world of sailing.

Address
Hellingweg 110 -116
2583 DX  Scheveningen
Netherlands

Office: +31(0) 70 338 2900
Fax: +31(0) 70 338 2901
Email: info@nacrasailing.com